Despre Tractari Rapide

TRACTARI AUTO – RAPIDE

dispecerat_0721240243Compania noastra se afla pe piata auto din romania de peste 7 ani si bineinteles in topul firmelor de tractari auto si asistenta rutiera. Profesionalismul nostru si calitatea serviciilor in domeniul asistentei auto, ne-a adus de-a lungul acestor ani, multi clineti atat din zona corporate (service-uri auto, firme de rent-a-car, firme de constructii) cat si persoane fizice, ce apeleaza constant la echipa noastra de tractari auto rapide si sigure.

Cu o flota de masini bine pusa la punct, cu dotari exceptionale de ultima ora, onoram toate cerintele in acest domeniu. Oferim servicii de tractati auto si utilitare , tractari camioane, transport utilaje grele intre 1 si 7 tone. Totodata experienta echipei noastre tehnice aduce un plus de calitate serviciilor noastre si datorita faptului ca avem personal calificat ce poate oferi asistenta tehnica pe loc.
Datorita numarului mare de platforme auto oferim servicii complete de tractari auto in Bucuresti dar si in toata tara. Dispeceratul nostru va sta la dispozitie non-stop, puteti suna oricand 24h/24h indiferent de zona in care va aflati si de problema tehnica pe care o intampinati. Deasemeni puteti face programari pentru orice tractare auto sau transport utilaje.

Compania noastra ofera servicii de tractari auto si pe plan international in Comunitatea Europeana la preturi avantajoaste si bineinteles un timp rapid de interventie.

Pe raza municipiului Bucuresti va putem garanta cele mai bune preturi si cel mai mic timp de interventie pentru tractari auto.

DE CE SA ALEGETI TRACTARI-RAPIDE.RO?

Oferim tarife minime pentru tractari auto in Bucuresti
Oferim un timp de interventie de 45 de minute oriunde in Bucuresti
Dispecerat Non-Stop indiferent de zi sau anotimp, inclusiv pe perioada Sarbatorilor

Personal calificat pentru asistenta tehnica auto pe loc.
Asistenta Gratuita pentru diagnosticarea autovehiculului avariat.
Asigurarea masinii pe perioada transportului
Discount pentru clientii ce folosesc constant serviciile noastre de tractati auto si utilaje

Avantajul nostru competitiv il reprezinta preturile aferente serviciilor, garantandu-va cel mai scazut pret din piata de profil, precum rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre de tractari auto, calitati ce ne-au impus ca un partener de incredere in piata de profil.

Va multumim ca ati apelat la serviciile tractari-rapide.ro

Indiferent de conditiile meteo sau starea carosabilului ne-am specializat pentru a fi pregatiti in orice clipa si a veni in ajutorul dumneavoastra. Experienta noastra de peste 7 ani in domeniul tractarilor auto ne recomanda ca fiind una dintre cele mai bune firme ce ofera servicii de tractari auto din Bucuresti.